Connext #4

2 november | 15:45 - 20:00
Handelsstraat 4, 3371 XC Hardinxveld-Giessendam  

Om als organisatie in de toekomst nog bestaansrecht te hebben, moet je serieus met digitale transformatie aan de slag gaan. ICT is van essentieel belang voor iedere bedrijfsvoering en steeds meer processen worden door applicaties ondersteund. 

Dit jaar staat het thema "Artificial Intelligence" centraal. Tijdens deze boeiende middag/avond worden wij ondergedompeld in de fascinerende wereld van AI, begeleid door niemand minder dan Ben van der Burg. Als deskundige op dit gebied neemt Ben ons mee op een ontdekkingsreis, waarbij hij zijn diepgaande kennis en inzichten deelt over de kracht en potentie van kunstmatige intelligentie.

Programma

15:45            Ontvangst

16:00            Welkomstwoord

16:15            Ben van der Burg

17:15            Borrel & Bites

 

Connext #3

Aanmelden

Ben van der burg ron

Over de spreker

Ben van der Burg, voormalig langebaanschaatser en nu ondernemer en spreker, is directeur bij Triple IT, een bedrijf gespecialiseerd in mobiele streaming services. Hij wordt vaak gevraagd als spreker voor diverse evenementen waarbij hij enthousiast en indrukwekkend praat over technologie, innovatie, ondernemen en talentontwikkeling. Zijn brede kennis zorgt voor levendige, verfrissende en interactieve lezingen.